miercuri, 6 ianuarie 2016

24 de ore pe scari pentru MaiMultVerde

A trecut un an de la experienta de alergare si strangere de fonduri de la Transmaraton 2014, cand am alergat 64 de km pe Transfagarasan pentru a strange fonduri pentru Hospice Casa Sperantei si a venit momentul sa-mi dedic pasii si sudoarea pentru o cauza nobila.

Voi alerge pe 23-24 ianuarie mai intai la SkyRun, alergarea pe scarile din Sky Tower, cea mai inalta cladire din Bucuresti, iar imediat dupa final va incepe competitia intre 4 echipe de cate 5 oameni fiecare, fiecare reprezentand o cauza nobila. Vom alerga 24 de ore, fiecare separat, probabil intre 4-5 ore de participant. Vom alerga, vom manca, vom dormi cateva ore pe rand pe izoprenuri, ne vom trezi sa alergam iar si iar, pana se termina cele 24 de ore.

Sky Tower are 34 de etaje, 680 de trepte si o ascensiune de 119 m, iar alergarea de 24 de ore are aspectul unei stafete de ultramaraton :)

Va fi prima data cand voi face asa ceva, asa ca sunt curios cum se va comporta corpul meu. Totusi este un sacrificiu minor daca luam in considerare cauza pentru care alergam. Cu totii stim cat de mult s-a taiat padurea in ultimii 20 de ani. Nu mai putem aduce inapoi padurile distruse, dar putem planta alti copaci, ca si urmasii nostri sa se bucure de padure. Toate sumele donate de voi se vor transforma in puieti care vor fi plantati decatre voluntari in zone alese cu grija, si ingrijiti ulterior pana se dezvolta.

Asociaţia MaiMultVerde este o organizaţie non-guvernamentală de protecţia mediului înfiinţată în anul 2008.

În cei opt ani de activitate (2008-2015), Asociaţia MaiMultVerde a desfăşurat mai multe proiecte de împădurire la nivel naţional. Cu ajutorul voluntarilor, partenerilor și sponsorilor, am plantat în jur de 740.000 de puieți și am strâns aproximativ 325 de tone de gunoi. În anul 2014, Asociația MaiMultVerde a beneficiat de sprijinul activ a 760 de voluntari, implicați cu pasiune în toate proiectele desfășurate.
Mai multe informaţii despre activitatea organizaţiei pot fi găsite pe www.maimultverde.ro și pe Facebook.

Daca doriti sa sustineti cauza impaduri lor si sa vedeti echipa de alergatori MaiMultVerde dati pe linkul de pe Galantom

Orice suma conteaza. va multumesc :)




Un comentariu:

  1. De alergători nu aveți nevoie? Am participat de 2 ori la MPC și un semi în Ciucaș. În caz afirmativ, id-ul meu de Fb e sebastian.aioani

    RăspundețiȘtergere