miercuri, 20 octombrie 2010

Primul meu maraton

O sa o iau cu inceputul. Nu obisnuiam sa alerg pe distante lungi pana acum vreo 3 luni, si alergam mai regulat doar inainte de expeditii. In luna iulie am inceput sa alerg cu 2 colegi de echipa de la handbal, cand a inceput pauza de vara dupa terminarea Campionatului Municipal.
La cateva saptamani am vazut articolul lui Marian Chiriac din Hotnews, proiectul Think Outside the Box " primul Maraton" si am hotarat sa incep si eu. Din nefericire am venit prea tarziu ca sa mai intru efectiv in proiect (erau deja destui oameni), dar incurajat de Marian am hotarat sa ma pregatesc cat pot eu de bine si sa particip.

marți, 12 octombrie 2010

Alerg la Maratonul Bucuresti

Desi nu m-am mai antrenat foarte bine in ultimele 2 luni din cauza unghiei m-am hotarat sa ma inscriu totusi la Maratonul Bucuresti http://www.bucharestcitymarathon.com.
O sa incerc sa termin cei 42,18 km cam in 5 ore oricum, in 2 sau 4 picioare, dupa posibilitati.
Cine vrea sa ma sustina moral (si o sa am mare nevoie de sustinere)este invitat duminica incepand cu ora 9:30 pe circuitul din jurul Casei Poporului, Splai si Calea Victoriei. Sunt 4 ture de circuit, fiecare de 10 km si un pic. Va astept, mai ales ca este primul meu maraton :)